«Με αυτά που ακούς σου πέφτουν τα μαλλιά» Το θέμα είναι τι κάνεις γι’ αυτό…#ΚΜax Milano

_DSC5933

«Με αυτά που ακούς σου πέφτουν τα μαλλιά! Το θέμα είναι τι κάνεις γι’ αυτό!»

Με χιούμορ αλλά και με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο Χρήστο Φερεντίνο, το λανσάρισμα της σειράς προϊόντων ΚΜax Milano ενάντια στην αραίωση των μαλλιών και την τριχόπτωση, εμφανίζεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες από αρχές Μαΐου. Ο Χρήστος Φερεντίνος, όπως και πολλοί από εμάς, γίνεται μάρτυρας σε καθημερινές ιστορίες …συνωμοσίας. Ιστορίες αστείες, περίεργες και καμιά φορά …ακραίες που σε κάνουν να θέλεις να φωνάξεις … «Τα μαλλιά μας πίσω!»

Είναι οι πολιτικοί εξωγήινοι;  Είναι η γη επίπεδη; Μας παρακολουθούν από την τηλεόραση; Ήταν οι Έλληνες αυτοί που πάτησαν πρώτοι στο φεγγάρι; Δες εδώ όλες τις ιστορίες με τον Χρήστο Φερεντίνο. Κι αν δεν είναι μόνο τα κουφά ή τα παράξενα που …μας ρίχνουν τα μαλλιά και τη διάθεση και μας κάνουν να θέλουμε να φωνάξουμε «Τα μαλλιά μας πίσω!» η λύση είναι το KMax Milano!

Για περισσότερο από 15 χρόνια, εκατομμύρια άνδρες & γυναίκες, σε όλο το κόσμο, εμπιστεύονται το KMax Milano και απολαμβάνουν ξανά πλούσια νεανικά μαλλιά. Το KMax Milano, καλύπτει άμεσα τα αραιά, αδύναμα και λεπτά μαλλιά, χαρίζοντας ένα πλούσιο και πυκνό αποτέλεσμα. Αποτελείται από 100% μικροΐνες φυσικής Κερατίνης υψηλής ποιότητας, της ίδιας πρωτεΐνης που συνθέτει τα μαλλιά μας. Διατίθεται σε 9 φυσικές αποχρώσεις και ταιριάζουν απόλυτα σε κάθε τύπο μαλλιών.

Είναι κατάλληλο για χρήση από άνδρες και γυναίκες και φεύγει με ένα απλό λούσιμο. Δεν φεύγει με τον αέρα, τον ιδρώτα ή το χάδι. Κανείς ποτέ δεν θα καταλάβει οτι το χρησιμοποιείς, όσο κοντά κι αν έρθει. Τα προϊόντα KMax Milano κατασκευάζονται εξ’ ολοκλήρου στην Ιταλία και εισάγονται συσκευασμένα. Περιέχουν φυσικά συστατικά, επιλεγμένα με τα αυστηρότερα standards ποιότητας και είναι δερματολογικά ελεγμένα. Όλα τα προϊόντα φέρουν τη σήμανση CPNP της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την ασφαλή παραγωγή και κυκλοφορία καλλυντικών προϊόντων.

Μάθετε περισσότερα για το KMax Milano εδώ & στο 210-8056000.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>