Οι βλεφαρίδες σε άλλο επίπεδο…#Sweed Lashes!

_DSC5716

Ανάμεσα σε ένα πάντρεμα από φυσαλίδες και γαλλικά γλυκίσματα, το διάσημο eyelash brand από τη Σουηδία, Sweed Professional Lashes έκανε την εμφάνιση του στην Ελλάδα πριν λίγες μέρες. Με ένα εντυπωσιακό Launch Event γιορτάστηκε η άφιξή του όπως αρμόζει στο μοναδικό look n’ feel του brand. Beauty Lovers, εκλεκτοί καλεσμένοι των ΜΜΕ, fashion και beauty bloggers ήμασταν όλοι εκεί για να το καλώς ορίσουμε.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η διάσημη make-up artist από τη Σουηδία και Ιδρύτρια της Sweed Professional Lashes, Gabriella Elio, η οποία μοιράστηκε μαζί μας το όραμα της και τα μυστικά του κόσμου της ομορφιάς. Στη διάρκεια επίσης του Event είχαμε τη δυνατότητα να ανακαλύψουμε και να δοκιμάσουμε της υψηλής ποιότητας βλεφαρίδες από φυσική τρίχα και να μάθουμε όλα τα μυστικά για την εφαρμογή τους.

Οι Sweed Lashes ανεβάζουν τις βλεφαρίδες σε άλλο επίπεδο, με μια ευρεία και εκλεπτυσμένη συλλογή από 100% Cruelty Free αφού δεν χρησιμοποιούνται τρίχες ζώων. Είναι χειροποίητες και θα τις βρεις σε τρεις διαφορετικές αποχρώσεις. Η συλλογή σχεδιάζεται από τη make-up artist και ιδρύτρια του brand  Sweed Lashes, Gabriella Elio. Οι βλεφαρίδες διαθέτουν μια μοναδική, διάφανη, βαμβακερή τρέσα για εύκολη τοποθέτηση και τέλεια εφαρμογή που υπόσχεται να απογειώσει το βλέμμα και την εμφάνιση κάθε γυναίκας  από το πρωί στο γραφείο μέχρι τη βραδινή της εμφάνιση. Έχουν εξαιρετικά υψηλή ποιότητα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν έως και 10 φορές.

 Οι Sweed Professional Lashes διατίθενται στα καταστήματα Hondos Center, attica καθώς και σε επιλεγμένα spa, κομμωτήρια και ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα.

Πόπη.

 

 

 

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>