Η ομορφιά στα καλύτερά της…#Botanifique

Είναι κάποιες φορές που χαίρομαι τόσο πολύ με τις ανακαλύψεις μου που πραγματικά δεν βρίσκω λόγια να στο περιγράψω. Είναι αυτές οι φορές που αξίζει τον κόπο να δώσω άπλετο χώρο και χρόνο και να σου μιλάω χωρίς σταματημό. Να σου περιγράφω αρώματα και υφές και να σου δίνω πολλές αφορμές να λατρέψεις τις δικές μου νέες αγάπες. Σήμερα σου παρουσιάζω την Botanifique και είμαι σίγουρη ότι θα γίνει το brand της καρδιάς μας.

Η Botanifique είναι μία νέα σχετικά εταιρία στην ελληνική αγορά με μεγάλη όμως απήχηση στο καταναλωτικό κοινό. Συνδυάζει αποτελεσματικά τη δύναμη της φύσης με τις πιο καινοτόμες κοσμητολογικές τεχνολογίες και κατόρθωσε να ενώσει την αρχαία γνώση με σύγχρονες καλλυντικές πατέντες βοηθώντας ώστε η εξωτερική μας λάμψη να πηγάζει από μέσα μας. Καλύπτει ιδανικά ανάγκες του προσώπου και του σώματος σε γυναίκες και άνδρες που αναζητούν την οργανική αγνότητα των φυσικών συστατικών χωρίς επιβλαβή πρόσθετα. Τα προϊόντα Botanifique είναι βασισμένα στα πιο αγνά συστατικά και ενισχυμένα με ECO-Certified, φυσικές πατέντες, σε μια μεγάλη ποικιλία φυτών, ελαίων και εκχυλίσματα φρούτων και δημιουργούν την πιο φυτική λύση για τη μοντέρνα περιποίηση της επιδερμίδας.

H Botanifique είναι μια ολοκληρωμένη premium φυτική σειρά και περιλαμβάνει πλήρεις συλλογές αποτελεσματικής ενυδάτωσης, βαθιάς φροντίδας αντιγήρανσης, ειδικής φυτικής θεραπείας για το ακνεϊκό δέρμα, θεραπείες λεύκανσης προσώπου και σώματος και σπάνιες μαγνητικές και θερμικές μάσκες ομορφιάς. Για εσένα που αναζητάς το εξαιρετικό σε κάθε του μορφή και αποτελεσματικότητα, στην Botanifique θα βρεις υψηλής ποιότητας προϊόντα με απόλυτο σεβασμό στη φύση και στις διαδικασίες εκχύλισης των αποσταγμάτων.

Ανακάλυψε την μοναδική Botanifique εδώ, σε επιλεγμένα Φαρμακεία καθώς και στα Carelab by Attica.
Συνεχίζεται…
Πόπη.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>