Η NIVEA Creme πιο «παραμυθένια» από ποτέ!

_DSC4214

Η «μητέρα όλων των κρεμών» μεγάλωσε και μαζί της μεγάλωσαν πολλές γενιές. Ένας αιώνας και κάτι γεμάτος φροντίδα και περιποίηση με μια κρέμα πάνλευκη σαν το χιόνι με άρωμα που γεννάει αναμνήσεις και είναι πάντα σαν την πρώτη φορά. Ήταν το 1911 όταν NIVEA Creme ως πρώτη συμπαγής κρέμα στον κόσμο με βάση το νερό και το λάδι άλλαξε τα δεδομένα στην περιποίηση της επιδερμίδας μας. Για μένα NIVEA σημαίνει εμπιστοσύνη και τρυφερότητα μοναδική, αγάπη με ανιδιοτέλεια, χωρίς ανταλλάγματα σαν εκείνη την «αγάπη» που μοιάζει με της μαμάς.

Σήμερα η NIVEA Creme επιστρέφει πιο παραμυθένια από ποτέ. Η νέα σειρά NIVEA Creme Fairy Tales φροντίζει για την επιδερμίδα μας ενώ ταυτόχρονα μας μυεί στον υπέροχο κόσμο της NIVEA, έναν κόσμο τρυφερό και στοργικό όπως ακριβώς είναι τα παραμύθια. Τα παιδιά μαθαίνουν από τις περιπέτειες της πιο γλυκιάς «συμμορίας» ενώ οι μεγάλοι γίνονται για λίγο παιδιά σε μια υπέροχη στιγμή ηρεμίας και αγάπης.

Ο μαγικός κόσμος των παραμυθιών ξετυλίγεται για άλλη μια χρονιά μέσα από τις τέσσερις μοναδικές συλλεκτικές συσκευασίες της NIVEA Creme Fairy Tales. Οι μικροί πρωταγωνιστές της αγαπημένης πια σειράς επιστρέφουν και μας εξιστορούν τις νέες περιπέτειές τους. Ο Leo, η αδερφή του, η μικρή χαριτωμένη νεράιδα και ο κούνελος μας καλούν στον δικό τους πολύχρωμο κόσμο και μας δείχνουν πως τα παραμύθια δεν είναι μόνο για τα παιδιά αλλά και για όλους όσους θέλουν για λίγο να ταξιδέψουν σε έναν κόσμο μαγικό…σε έναν κόσμο ξέγνοιαστο και στοργικό.

Οι νέες συλλεκτικές συσκευασίες αποτυπώνουν με τον πιο τρυφερό τρόπο τις νέες περιπέτειες των μικρών πρωταγωνιστών που «χτίζουν» κάστρα, παίζουν κρυφτό, ταξιδεύουν με την φαντασία τους και ονειρεύονται ενώ ταυτόχρονα προστατεύουν ο ένας τον άλλον φυσικά με την μοναδική φροντίδα NIVEA Creme. Οι ιστορίες των παραμυθιών, με τις υπέροχες εικονογραφήσεις, εμπνέονται από τις βασικές αξίες της NIVEA, φροντίδα, απλότητα, τόλμη, εμπιστοσύνη, τις οποίες και μοιράζονται με παιδιά αλλά και ενήλικες μεταδίδοντας μηνύματα αγάπης, αισιοδοξίας κι ευτυχίας.

Η σειρά που έκανε το ντεμπούτο της το 2015, έχει αγαπηθεί από παιδιά κι ενήλικες ενώ οι νέες συλλεκτικές συσκευασίες θα είναι διαθέσιμες στην αγορά μέχρι τέλος Ιανουαρίου. Εδώ μπορείς να ανακαλύψεις όλες τις μοναδικές ιστορίες NIVEA Tales. Εκτός όμως από τα παραμύθια, μπορείς να βρεις ακόμα πολλά online διασκεδαστικά διαδραστικά παιχνίδια και puzzles για να γνωρίσεις καλύτερα τους μικρούς πρωταγωνιστές των NIVEA Tales και να μπεις στον δικό τους μαγικό παραμυθένιο κόσμο!

Όπως πάντα, έτσι και αυτή τη φορά τα νέα της NIVEA είναι εξαιρετικά!!

Πόπη.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>