Tiger Eye by…“ΙΩANNIS”

DSC_0510 200

 

Αυτός ο χειμώνας πρέπει να ρίξει φως σε γυναίκες που δε φοβούνται να υπάρξουν με ντοπαρισμένες και τις δύο σύμφυτες πλευρές τους, αυτή της θηλυκότητας και αυτή της μητρότητας…

“ΙΩANNIS”

Ο βετεράνος κομμωτήςΙΩANNIS πιστός στο μότο του ότι μια γυναίκα οφείλει να είναι δύο πράγματα, αριστοκρατική και υπέροχη, θέλει αυτή τη σεζόν να ωθήσει όλες εμάς στην επιλογή του Tiger Eye. Εμπνευσμένος από την ηθοποιό Εύα Γαλάνη που σε λίγο καιρό θα γίνει μητέρα για δεύτερη φορά είναι απόλυτα πεπεισμένος ότι τα μαλλιά μας πρέπει να λάμπουν σε αυτές τις διαβαθμίσεις φωτός, ώστε να έχουμε μια χειμερινή διαδρομή γεμάτη εκπλήξεις. Τα μαλλιά στη γυναίκα είναι ο πρόλογος και μερικές φορές ακόμα και όλο το βιβλίο, για αυτό ο ΙΩANNIS είναι ο δικός μου σύμμαχος.

Την Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2017, στα κομμωτήρια Ioannis Hair & Beauty Team πραγματοποιήθηκε ένα ξεχωριστό event με σκοπό την παροχή υπηρεσιών σε όλες εμάς που θέλουμε να ορίσουμε μία νέα εποχή για τα μαλλιά μας. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, κάθε φορά καινοτομεί παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής αισθητικής και προτείνοντας ό,τι πιο επίκαιρο στον τομέα των μαλλιών και της ομορφιάς γενικότερα. Επιλέγοντας εξειδικευμένα προϊόντα, όπως είναι η ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης Serie Expert από τη L’Oréal Professionnel, παρέχουν την καλύτερη φροντίδα τοποθετώντας τη γυναίκα πολύ ψηλά. Με σύμμαχο λοιπόν τη συλλογή Serie Expert η εμπειρία δεν θα μπορούσε παρά να είναι ξεχωριστή.

23158194_10159438744110034_1772667315_o

Η Serie Expert από τη L’Oréal Professionnel χαρίζει μία δυνατή και προσωποποιημένη εμπειρία περιποίησης με βάση τις ανάγκες των μαλλιών. Η φιλοσοφία της Serie Expert στηρίζεται σε δύο βασικές αρχές, τα μαλλιά κάθε γυναίκας είναι μοναδικά και χρειάζονται εξατομικευμένη περιποίηση, επιπλέον, κάθε γυναίκα επιθυμεί να έχει ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα στα μαλλιά της κάθε μέρα. Έτσι η L’Oréal Professionnel ικανοποιεί τις ανάγκες μας με τα νέα Power Mix, πρόκειται για εντατικές μάσκες με υψηλή συγκέντρωση αγνών συστατικών, που προετοιμάζονται και αναμειγνύονται την ίδια στιγμή από τον κομμωτή για άμεση και προσωποποιημένη μεταμόρφωση των μαλλιών. Μέσα σε λίγα λεπτά, τα Power Mix μπορούν να χαρίσουν πιο απαλά, ανάλαφρα και λαμπερά μαλλιά, αφού ο επαγγελματίας κομμωτής επιλέγει μία από τις 4 εντατικές θεραπείες και την αναμιγνύει με τη βάση Power Mix, μπροστά στα μάτια της πελάτισσας. Οι δύο συνθέσεις, με ενεργά συστατικά υψηλής συγκέντρωσης, αναμιγνύονται και μεταμορφώνονται σε μια προσωποποιημένη μάσκα μαλλιών, με κρεμώδη υφή. Τα αποτελέσματα είναι μοναδικά και άμεσα ορατά, ενυδάτωση, λάμψη και ενδυνάμωση. Μία νέα εμπειρία που προσφέρει σε κάθε γυναίκα εξατομικευμένο αποτέλεσμα με την δυνατότητα να συνεχίσει η περιποίηση των μαλλιών στο σπίτι μέχρι την επόμενη επίσκεψή της στο κομμωτήριο. Η σημασία των συγκεκριμένων προϊόντων διαφαίνεται έμπρακτα από την πρώτη κιόλας στιγμή της εφαρμογής τους. Η Vitamino Color είναι ιδανική για βαμμένα μαλλιά, η Absolut Repair Lipidium βοηθά στην αναδόμηση των ευαισθητοποιημένων μαλλιών και η νέα σειρά Inforcer δρα κατά του σπασίματος της τρίχας!

Ο ΙΩANNIS, με τη γνώση και την πείρα του, υπόσχεται πλήρη φροντίδα, αλλά και την εξασφάλιση για κάθε μία από εμάς, το απόλυτα ταιριαστό της λουκ. Η Serie Expert από τη L’Oréal Professionnel είναι μια μαγική εμπειρία που κάθε γυναίκα επιβάλλεται να δοκιμάσει!

Πόπη.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>