Ένας όμορφος κόσμος, ο κόσμος της…#Seamantika

21273101_115702789098913_3462076014590606850_o...

Ένα νέο Brand μόλις έκανε την εμφάνισή του και είναι πολύ «σημαντικό» να το ανακαλύψεις μαζί μου. Από τα βάθη της Νεκράς Θάλασσας και με τη δύναμη της φύσης γεννήθηκε η Seamantika και υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία περιποίησης και φροντίδας. Η Seamantika δημιουργήθηκε με καινοτόμες τεχνολογίες που αποκαλύπτουν τη φυσική και λαμπερή μας ομορφιά. Χρησιμοποιεί μια μεγάλη ποικιλία φυτών, ελαίων και αποσταγμάτων φρούτων σε συνδυασμό με μεταλλικά στοιχεία για να δημιουργήσει την πιο φυσική λύση στη σύγχρονη φροντίδα ομορφιάς της επιδερμίδας. Αυτά τα συστατικά, αποτελούν τον πυρήνα της και μας επιτρέπουν να επανασυνδεθούμε με την ουσία της φύσης.

Η Seamantika αποτελεί το αποτέλεσμα μιας εμπνευσμένης συνεργασίας που σκοπό έχει να δημιουργεί προϊόντα που συνδυάζουν το καλύτερο των φυσικών κόσμων. Κάθε προϊόν της μας ευεργετεί με αφθονία θρεπτικών συστατικών που τονώνουν τη φυσική ομορφιά και ενισχύουν την ευεξία ολιστικά. Τα καλύτερα της Μητέρας φύσης και ένας συνδυασμός μεταλλικών στοιχείων της Νεκράς Θάλασσας είναι η βάση αυτής της επαναστατικής συλλογής καλλυντικών.

Η πιο βαθιά πηγή ομορφιάς στον κόσμο 427 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας εκτείνεται η Νεκρά Θάλασσα, μια αλμυρή λίμνη που αποτελεί μία από τις πιο αλατισμένες λίμνες του κόσμου. Σύμφωνα με τους επιστήμονες, η Νεκρά Θάλασσα είναι 9.6 φορές πιο αλατισμένη από τους ωκεανούς και περιέχει σε πολύ μεγάλη συγκέντρωση χλωριούχο νάτριο με πολλά άλλα μεταλλικά στοιχεία. Η Seamantika ενσωματώνει τα αποτελέσματα ομορφιάς των μεταλλικών στοιχείων της Νεκράς Θάλασσας μέσα σε εξέχοντα προϊόντα που μεγιστοποιούν την ομορφιά και προάγουν τη νεότητα.

Αξιοποιώντας την πιο προηγμένη κοσμητολογική πρόοδο, η Seamantika προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία κατηγοριών και προϊόντων, δημιουργώντας την απόλυτη συλλογή φροντίδας και περιποίησης. Ολοκληρωμένες συλλογές για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά με εξαιρετικά αρώματα και μεταξένιες υφές θα μας ταξιδέψουν σε έναν μοναδικά όμορφο κόσμο, τον κόσμο της Seamantika!

Τις υπέροχες συλλογές Seamantika θα βρεις σε επιλεγμένα φαρμακεία καθώς και σε διάφορους χώρους όπου στεγάζεται μόνο η ομορφιά!

Συνεχίζεται…

Πόπη.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>