Όμορφο σώμα με…#Synchrocell

_DSC1143

Έχοντας μπει για τα καλά σε mood καλοκαιριού η προετοιμασία να το υποδεχτούμε συνεχίζεται με εντόνους ρυθμούς. Ανάλαφρα ρούχα, απαλό μακιγιάζ, λουλουδάτα αρώματα και αντηλιακή προστασία διώχνουν τη μουντάδα του χειμώνα και σκορπίζουν χαμόγελα, πολλά χαμόγελα. Ελπίζοντας σε ένα όμορφο καλοκαίρι, φτιάχνουμε εικόνες με τις καλύτερες σκέψεις ώστε να το ζήσουμε έντονα και φέτος. Μέσα σε όλα αυτά δεν ξεχνάμε το σώμα μας και αρχίζουμε σήμερα κιόλας να το χτίζουμε μαζί. Σύμμαχός μας ένα νέο προϊόν που δίνει τη δική του επιστημονική απάντηση στο αισθητικό πρόβλημα της κυτταρίτιδας, του τοπικού πάχους και των οιδημάτων στα πόδια. Η Synchrocell της δερματολογικής μάρκας SYNCHROLINE υπόσχεται να λατρέψεις το σώμα σου και να το δείξεις χωρίς ενδοιασμούς.

Η Synchrocell είναι η πλέον αποτελεσματική κρέμα σώματος κατά της κυτταρίτιδας για τη βελτίωση της όψης της επιδερμίδας. Η συχνή χρήση της χαρίζει δέρμα λείο, απαλό και σφριγηλό βελτιώνοντας σημαντικά τις αισθητικές ατέλειες με τη χαρακτηριστική όψη «φλοιού πορτοκαλιού». Ένα θαυματουργού προϊόν με γρήγορα και ορατά αποτελέσματα, μα πάνω απ” όλα με διάρκεια. Τα φλαβονοειδή που περιέχει βελτιώνουν τη μικροκυκλοφορία και ισχυροποιούν τα τοιχώματα των μικρών αγγείων, εμποδίζοντας αποτελεσματικά τη συγκέντρωση τοξινών και νερού στους ιστούς, γεγονός που προκαλεί τη κυτταρίτιδα. Ιδιαίτερα χρήσιμη και για την ανακούφιση και ξεκούραση των ποδιών, αν νιώθεις την αίσθηση ότι είναι βαριά και κουρασμένα. Επίσης είναι κατάλληλη για χρήση και κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης, αφού τη συνιστούν οι δερματολόγοι χωρίς κανέναν κίνδυνο.

Σε περιπτώσεις ελαφράς κυτταρίτιδας, αρκεί η εφαρμογή της Synchrocell με απλές κυκλικές κινήσεις μασάζ στις επίμαχες περιοχές 1 φορά την ημέρα, ενώ σε πιο έντονες μορφές προτείνεται η εφαρμογή της πρωί και βράδυ για διάστημα τουλάχιστον 1 μήνα. Συνιστάται η χρήση της επίσης σε περιπτώσεις αγωγής  μεσοθεραπείας για τη βελτίωση και διατήρηση του αποτελέσματος. Πριν τη μεσοθεραπεία, κατά προτίμηση 10 ημέρες πριν την αγωγή, 1 φορά την ημέρα.  Μετά τη μεσοθεραπεία, 1 εφαρμογή το πρωί και 1 το βράδυ.

Η SYNCHROLINE χαίρει της εκτίμησης των δερματολόγων, για την κλινικά τεκμηριωμένη δράση και αποτελεσματικότητα των προϊόντων της, με παρουσία σε 45 χώρες. Η SYNCHROCELL, αποτέλεσμα πολυετούς έρευνας και επιστημονικής τεκμηρίωσης, βασίζει την αποτελεσματικότητα της στη συγχρονισμένη και συνδυαστική δράση των ενεργών και πολύτιμων συστατικών της.

Αψεγάδιαστη και όμορφη επιδερμίδα με Synchrocell.

Πόπη.

_DSC1124

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>