100 χρόνια ελληνική ομορφιά!

omorfia-700x3591

 

 

Η ελληνική ομορφιά όπως δεν την έχεις ξαναδεί, μέσα από ένα συναρπαστικό βίντεο δύο λεπτών. Κατά καιρούς πολλά παρόμοια βίντεο έχουν δει το φως τη δημοσιότητας με τον τίτλο «100 χρόνια ομορφιάς…» σειρά έχει η δική μας ιστορία και πώς εξελίχθηκε στο πέρασμα των χρονών. Από την δεκαετία του 1900 μέχρι και σήμερα αλλάζοντας ρούχα, μαλλιά και μακιγιάζ ανάλογα με τις τάσεις, την μόδα και τα πρέπει κάθε εποχής.

Τα πρότυπα αλλάζουν, οι απαιτήσεις κάθε δεκαετίας διαφορετικές με στόχο όμως πάντα η γυναικεία ομορφιά να μην χάνει κάτι από την λαμψη της, ακόμα και το 1940 σε μια πολύ δύσκολη εποχή για την Ελλάδα. Μια γυναίκα μεταμορφώνεται και εμείς βλέπουμε το τότε και το σήμερα σε δύο λεπτά.

Παρόμοια βίντεο με τίτλο «100 χρόνια ομορφιάς…» έχουν ήδη δει το φως της δημοσιότητας σε  ΗΠΑ, τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ιταλία ακόμη και το Ιράν, τη Συρία ή τη Νότια Κορέα. Αυτή τη φορά ήρθε και η σειρά της Ελλάδας. Αξίζει να το δεις, απόλαυσέ το!

Πηγή: Huffingtonpost.gr
Πόπη.

 

 

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>