Όμορφα μαλλιά γεμάτα υγεία με #Le Petit Marseillais

DSC_2433 (1)1

 

Σε ένα μήνα που όλα ειναι ροζ. Στο δικό μου αγαπημένο και γενέθλιο μήνα. Στον Οκτώβριο που θέλει να προσέξω λίγο παραπάνω, να δώσω την πρέπουσα σημασία σε εμένα και στο σώμα μου. Στον ομορφότερο μήνα του χρόνου δίνω στα μαλλιά μου ροζ περιποίηση. Επιλέγω τη νέα σειρά μαλλιών για λάμψη και θρέψη από το Le Petit Marseillais. Μια μοναδική συνταγή κλεισμένη καλά σε όμορφες συσκευασίες ανεβάζουν την διάθεση και κάνουν το λούσιμο απόλαυση. Είναι ένα brand που αγαπώ και εμπιστεύομαι πολλά χρόνια. Το Le Petit Marseillais έχει ποιότητα που ξεχωρίζει, έχει υφές που αγαπούν και σέβονται το σώμα, έχει όμως και αρώματα μοναδικά με εκχυλίσματα που ενώνονται ιδανικά για το καλύτερο αποτέλεσμα.

 

DSC_243555

.

Νέκταρ μήλου με τρία λουλούδια και γάλα αμυγδάλου ενώθηκαν σε μια μοναδική συνταγή και δημιούργησαν ένα αυθεντικό μυστικό ομορφιάς. Μια αποτελεσματική σύνθεση που ήρθε να δώσει την απαραίτητη φροντίδα στα άτονα και θαμπά μαλλιά. Οι εξωτερικοί παράγοντες όπως ο ήλιος και η θάλασσα ειδικά μετά το καλοκαίρι είναι σημαντικές αιτίες που χάνεται η ζωντάνια των μαλλιών. Πολλές φορές ειναι άτονα και μοιάζουν σαν διψασμένα. Το Le Petit Marseillais εμπνέεται από την φύση αφού ενώνει νέκταρ μήλου με πέταλα νεροκάρδαμου, καμέλιας και παπαρούνας. Όλα τα παραπάνω εμπλουτίζονται με γάλα από την καρδιά του αμυγδάλου για να καταλήξουν σε ένα συλλέκτη λάμψης. Η νέα ροζ σειρά αποτελείται από το σαμπουάν το οποίο εκτός από όλα τα παραπάνω μυρίζει θεϊκά. Την περιποίηση συμπληρώνει η κρέμα, η οποία χρειάζεται να την αφήσεις μόνο ένα λεπτό. Παράλληλα ξεμπερδεύει, φωτίζει και ενισχύει τη λάμψη των μαλλιών αφήνοντάς τα απαλά αρωματισμένα.

Όμορφα μαλλιά, γεμάτα υγεία μόνο από το Le Petit Marseillais.

Πόπη.

 

44

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>